Evenimentul Zilei > Sport > Înjurături și nervi în Liga 1. Dan Petrescu a comis-o din nou
Înjurături și nervi în Liga 1. Dan Petrescu a comis-o din nou

Înjurături și nervi în Liga 1. Dan Petrescu a comis-o din nou

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a revenit din nou în centrul atenției. Nu datorită rezultatelor, ci modului în care își tratează jucătorii.

Dan Petrescu a fost din nou un vulcan de emoții în partida cu modesta Academica Clinceni. Tehnicianul ardelenilor, remunerat cu 75.000 de euro pe lună, a pedepsit micile erori ale fotbaliștilor săi cu înjurături greu de reprodus.

Desi echipa sa a câștigat meciul categoric, scor 4-1, Petrescu l-a înjurat pe Sylla, iar în finalul primei reprize i-a luat la rost pe arbitrii întâlnirii.

Nou venitul Yacouba Sylla (28 de ani) a făcut cunoștință cu „ospitalitatea” lui Petrescu și a fost primul luat în colimator. Antrenorul i-a transmis indicații în minutul 23, apoi l-a înjurat în barbă pe jucătorul originar din Mali: „F****i morții mă-tii să-ți f*t”.

Nici brigada de arbitri nu a scăpat. Dan Petrescu a izbucnit după ce tușierul de pe partea sa a dictat un aut pentru ilfoveni, în urma unui duel la marginea terenului. Ieșirea din prima repriză a fost completată de altele de-a lungul reprizei.

Dan Petrescu nu este la prima abatere. Tehnicianul campioanei României nu a ezitat să își înjure ca la ușa cortului unul dintre cei mai promițători tineri ai României, Cristi Manea. Secvențele care au fost înconjurul României s-au petrecut în meciul cu U Craiova, din ediția în care „Bursucul” a câștigat campionatul cu CFR. Manea nu a dorit să îi răspundă tehnicianului, chiar dacă trecuse puțin timp de la dispariția unuia dintre părinți.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: