UPDATE: Necrospia inimii lui Dan Condrea s-a închieait. Medicii Legiști au declarat pentru Evenimentul Zilei că patronul Hexi Pharma nu avrea vreo problemă cu inima. Totodată, cadavrul omului de afaceri urmează să fie cosmetizat și îmbrăcat de către o firmă de pompe funebre.


Necropsia cadavrului celui care a fost Dan Condrea, începută luni dimineaţa, a continuat, astăzi, cu analiza asupra inimii celui decedat. Specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov vor să afle dacă fostul patron al Hexi Pharma, firma anchetată de Parchetul General în scandalul dezinfectanţilor din spitalele româneşti, sufera de vreo boală cardiacă şi dacă a suferit un infarct în timp ce conducea maşina în care şi-a pierdut viaţa.
După investigaţii amănunţite, inima va fi repusă în pieptul lui Dan Condrea care va putea fi înmormântat creştineşte.
La necropsie participă o echipă formată din procuror şi poliţişti. Tot astăzi sunt aşteptate rezultatele testelor ADN care pot să confirme, cu certitudine, dacă bărbatul desfigurat în urma accidentului care a avut loc duminică seara, pe şoseaua care leagă localităţile ilfovene Corbeanca şi Buftea, este Dan Condrea.

Aşa cum a dezvăluit EVZ, ieri, soţia lui Dan Condrea, medicul oftamolog Uliana Ochinciuc, l-a recunoscut pe afacerist după lobii urechilor şi după două aluniţe, de pe obrazul drept.