Chiar dacă o statistică publicată de WTA a arătat că tenismena din Constanța este cea mai bună jucătoare a lumii pe zgură, cei de la New York Times sunt de părere că Simonei nu-i va fi usor pe suprafața de joc pe care ea o preferă cel mai mult.

Jurnaliștii de peste Ocean au mai notat că jocul româncei este mai sărăcăcios, iar acest lucru are legătură cu despărțirea de Darren Cahill.

Chiar dacă s-a apropiat de primul loc WTA, Halep nu a dominat în ultima perioadă. Da, a câştigat anul trecut la Roland Garros, primul său titlu de Grand Slam. Dar nu s-a mai impus în alt turneu pe zgură din mai 2017, de la Madrid. În plus, nu a mai câştigat un turneu pe oricare suprafaţă de la Rogers Cup, din august 2018.

Fără Darren Cahill, Halep nu a mai părut jucătoarea cu aceeaşi agresivitate decisivă şi selectivă, chiar dacă parcursul său până în semifinalele de la Miami a fost încurajator”, a scris sursa citată.

După participarea la FED Cup, pentru duelul cu Franța (20-21 aprilie), Simona Halep va lua startul la turneele de la Stuttgart, între 22-28 aprilie, Madrid 4-11 mai şi Roma 13-19 mai.

 

Te-ar putea interesa și: