"Înger de lumină" de la Proconsul

"Înger de lumină" de la Proconsul

Trupa şi-a lansat prima piesă de pe noul album.

Trupa Proconsul a lansat, vineri seara, la Hard Rock Café din Herăstrău, cea mai nouă piesă, „Înger de lumină“, care va fi inclusă pe următorul album. Cei şase membri ai trupei spun că piesa a fost lansată pe blogul Proconsul, iar fanii şi-a spus părerea încă de când se afla în lucru. Entuziasmul fanilor i-a determinat pe membrii formaţiei să facă această piesă cadou şi au postat-o pe internet, astfel încât să poată fi downloadată gratuit.

„Deşi este rezultatul câtorva luni de muncă, am hotărât să vă oferim acest cântec gratis, aşa că bucuraţi-vă de el! Nu-l auziţi la radio? Acum puteţi să-l ascultaţi oricând doriţi“, spun membrii formaţiei pe blogul oficial Proconsul.

Pe lângă lansarea celei mai noi melodii, „Înger de lumină“, membrii trupei Proconsul şi-au încântat fanii veniţi să-i asculte, vineri seară, la Hard Rock Café şi cu balade mai vechi. „Pentru tine“, „Altceva“ sau „Tu mă poţi schimba“, „Numai una“, „Dacă va fi soare“ ori „Fără prieteni“ au fost câteva dintre melodiile care i-au facut pe fanii strânşi în faţa scenei să aplaude şi să cânte odată cu trupa.

Proconsul urmează să-şi lanseze următorul album la începutul anului viitor, lansare care va coincide cu aniversarea de 10 ani a formaţiei. „Vom lansa următorul album, pe care vrem să-l înregistrăm în Marea Britanie, în prima parte a anului viitor“, a spus Bodo, solistul trupei Proconsul.

„Dă mai departe“ este numele ultimului album lansat de Proconsul în toamna anului trecut.

De-a lungul unei cariere de 10 ani în muzică, Proconsul a lansat pe piaţă şapte albume şi a primit mai multe premii şi disctincţii, printre care şi Cerbul de Aur, trofeu câştigat în 2001.

APARIŢII

Smiley şi Voltaj, pe net şi pe mobil

Smiley a lansat piesa „Am bani de dat“, în exclusivitate pe site-ul www.radio21.ro. Toţi cei care erau curioşi dacă în acest clip Smiley va fi împuşcat, înşelat de iubită sau îmbrăcat în cerşetor au acum ocazia să verifice singuri, urmărind videoclipul pentru care Smiley a colaborat cu Alex Velea (Yamasha), Don Baxter şi Marius Moga. O altă trupă care şi-a lansat un nou videoclip este Voltaj. Videoclipul piesei „Dematurizarea“ este filmat cu telefonul mobil, iar regia este semnată de Marian Crişan, premiat cu Palme d’Or la Cannes anul acesta, pentru scurtmetrajul „Megatron“. Potrivit Orange, videoclipul va putea fi vizionat în premiera pe site-ul www.orange.ro şi în portalul pentru mobil Orange World.

Ne puteți urmări și pe Google News