În judeţul Vâlcea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 181+100 de metri(localitatea Bujoreni), traficul rutier se desfaşoara, pe un singur sens, dirijat, din cauza unui autotren care a derapat. Valorile de trafic sunt normale.

În judeţul Prahova, pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, pe sensul catre Capitala, între kilometrii 41+600 de metri – 53+300 de metri, între localitaţile Barcaneşti şi Pucheni se efectueaza lucrari de montare a separatoarele de sens, motiv pentru care banda a doua de pe ambele sensuri va fi restricţionată. Circulaţia rutiera se va desfaşura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliţie rutiera.

Pe e A3 Gilau -Turda, la kilometrul 16, pe sensul catre Gilau, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism si un autotren. În urma impactului, nu sunt victime. Din aceasta cauza, prima şi a doua banda sunt restrictionate, pentru aproximativ 30-45 de minute.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfatuim conducatorii auto sa ruleze cu prudenta sporita, sa pastreze distanta regulamentara între vehicule si sa se asigure temeinic la schimbarea directiei de deplasare.

Te-ar putea interesa și: