Detaliile au fost făcute publice de o femeie care susține că prietena ei ar fi fost traficată de fiica lui Gheorghe Dincă. Printre clienți s-ar fi aflat italieni, marocani şi români.

“Acolo era o piscină şi era o doamnă cu părinţii. Doamna respectivă se numea Daniela şi avea un frate, Daniel. Îl chema Dan… care ne-a promis că ne duce în Italia să muncim în casa la bătrâni. La vamă nu ne-a cerut nimeni actele, ne-a dus la Torino într-o casă bătrânească, au închis uşile, apoi au ajuns câteva fete. Responsabila ne-a spus să stăm acolo. Când ea era la baie, fetele ne-au spus că ele lucrează la stradă. I-am spus fetei care era cu mine să nu se sperie că rezolv eu. Când au adormit, am luat-o pe câmpuri”, a povestit femeia la România TV.

Aceasta a adăugat: “Mama imi spune să fug pe câmp pentru ca poliția e mână în mână cu mafia. Era in zona Torino, nu in oraș, la periferie, am mers foarte mult pe câmpuri până am găsit case. Am găsit telefon public, nu aveam bani și am reușit să iau câțiva cenți să le bag în telefon și să o sun pe matușa, ea mi-a zis să mă uit ce scrie pe străzi, pe magazine și a venit și m-a luat”.

Racolarea s-ar fi făcut într-un bar. Nu este prima dată când astfel de afirmații se fac în spațiul public, Daniela Dincă a negat de fiecare dată.

Contactată de România TV, Daniela Dincă a negat orice implicare și a argumentat că, dacă există și cea mai mică dovadă împotriva ei, procurorii ar fi chemat-o la audieri pe acest subiect. De altfel, avocații familiilor Alexandrei și Luizei au cerut reaudierea membrilor familiei lui Gheorghe Dincă, pe motiv că în declarațiile date inițial există neconcordanțe, însă solicitările le-au fost respinse. (Foto Romania TV)