Femeia spune că a venit să își viziteze soțul dar, când a ajuns în secția în care era internat a constatat că bărbatul nu mai era acolo. A fost plimbată prin tot spitalul ca să afle apoi că acesta a fost internat la Terapie intensivă.

Soția pacientului le-a declarat jurnaliștilor de la DigiTv că omul a fost la supraveghere continuă. „De aproape două săptămâni era acolo. Eu, vineri când am venit, acolo era, am vorbit și cu el. Era bine, parțial conștient, pe picioarele lui.

A mâncat, a putut să vorbească cu mine și, după ce am plecat, eu ieri l-am găsit la Terapie intensivă. Eu am intrat în secție și mi s-a spus că nu mai este la ei. Ca și cum nici nu ar fi existat.

Și după ce am întrebat unde este, unde a fost mutat, mi s-a spus că a fost mutat în altă parte, am întrebat și acolo mi s-a spus că nu e niciun pacient pe numele ăla, am întrebat atunci unde e, e printre accidentați?

Până la urmă am dat niște telefoane și mi s-a spus că e la Terapie intensivă. Dar nimeni nu mi-a explicat ce s-a întâmplat cu el.”

La rândul său, fiica pacientului l-a declarat jurnaliștilor: Se poate așa ceva? Să nu anunțe familia? E posibil așa ceva? Îl spui după nume și nu știu să îl caute? I-au spus că ei sunt stresați și că nu pot să dea detalii acum, să vină marți când vine doctorița din concediu. Păi e posibil? Nu mai e alt doctor care să dea informații?