Bărbatul a fost reclamat de soție la Poliția din Năvodari. Femeia în vârstă de 23 de ani s-a plâns ieri polițiștilor că este bătută violent de soțul ei, ultima agresiune având loc ieri. Ea a povestit polițiștilor că după ce în data de 25 noiembrie a fost bătută cu pumnii și picioarele de soțul ei, l-a părăsit, plecând cu fetița de 3 ani, la părinții ei. Între timp, soțul ar fi implorat-o să se întoarcă acasă, reușind în final să o convingă după ce i-a promis că nu o va mai agresa.

Bărbatul nu s-a ținut însă de cuvânt și imediat după ce, ieri, femeia s-a întors acasă s-au luat la ceartă și a luat-o la bătaie în prezența copilei de 3 ani, până au intervenit vecinii care au auzit țipetele din casă. Soția s-a dus apoi la Serviciul de Medicină Legală, și-a scos certificat și și-a reclamat soțul la poliție.

“Polițiștii l-au reținut pe bărbatul în cauză, domiciliat în Năvodari, pe o perioadă de 24 de ore și îl vor prezenta pe data de 13 decembrie a.c. instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel în cauză a fost introdus în Arestul Poliției Județene”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța Marius Niculescu. Individul este recidivist, a scăpat din închisoare, având un rest de executat de 500 de zile. El riscă acum până la 5 ani de detenție.

 

Te-ar putea interesa și: