Evenimentul ZileiActualitateCaz revoltător la Brăila. Individ acuzat de tâlhărie după ce a jefuit o fetiță

Caz revoltător la Brăila. Individ acuzat de tâlhărie după ce a jefuit o fetiță

Caz revoltător la Brăila. Individ acuzat de tâlhărie după ce a jefuit o fetiță
Un individ de 27 de ani a ajuns în arest fiind acuzat de tâlhărie, după ce a jefuit o fetiță de 10 ani, oe o stradă din municipiul Brăila.

Individ arestat pentru tâlhărie după ce a jefuit o fetiță de zece ani în Brăila.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a ajuns în arest, fiind acuzat de tâlhărie, după ce a jefuit o fetiță de 10 ani. Individul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, conform infortmațiilor furnizate de Poliția din Brăila.

Ne puteți urmări și pe Google News

Incidentul s-a petrecut la finalul anului trecut, pe 29 decembrie, iar suspectul a fost identificat și reținut după câteva săptămâni. Conform informațiilor furnizate de poliție, bărbatul ar fi acostat-o pe fetiță pe o stradă din Brăila. El i-ar fi smuls telefonul mobil pe care copila de 10 ani îl ținea în mână.

Tâlhăria a fost sesizată la poliție, de părinții copilului de zece ani, iar aceștia au început o investigație pentru depistarea tâlharului. Cercetările au durat până pe 19 ianuarie, când tânărul acuzat de tâlhărie a fost identificat și reținut.

„În fapt, în ziua de 29 decembrie 2020, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, un tânăr de 27 de ani ar fi smuls un telefon mobil din mâna unei minore, în vârstă de 10 ani. La data de 19 ianuarie, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Brăi

Individul a fost arestat pentru tâlhărie după ce a jefuit o fetiță

După identificarea și reținerea suspectului, polițiștii au descins în locuința acestuia pentru o percheziție. Cu aeastă ocazie, potrivit sursei citate, în casa acestuia a fost găsit și telefonul furat.

„Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare, în locuinţa sa a fost identificat telefonul în cauză, care a fost restituit proprietarului”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În aceste condiții, a fost întocmit un dosar penal, sub coordonarea procurorilor. La solicitarea Parchetului, Judecătoria a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

În prezent, tânărul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.


Accesează: