Incident halucinant la Brăila! Asistenta, rănită de pacient pentru că nu-l lăsa să fumeze!

Incident halucinant la Brăila! Asistenta, rănită de pacient pentru că nu-l lăsa să fumeze!

Un cadru medical de la de la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon” a fost tăiată pe față cu lama de un pacient.

Supărat din cauza faptului că nu i s-a permis să fumeze într-un salon din spital, agresorul a devenit violent și a rănit grav una dintre asistentele medicale.

Femeia a fost tăiată pe față și la un deget cu o lamă de ras, potrivit debraila.ro. Incidentul violent a avut loc joi după-amiază, în jurul orei 15:30, la etajul 1 al Secției Psihiatrie 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Individul a devenit recalcitrant pentru că nu a fost lăsat să fumeze în salon, dar și pentru nu i s-a pus la dispoziție telefonul mobil. Imediat, conform procedurilor, asistenta a vrut să-l liniștească, fiind însă taiată pe față și la un deget cu un fragment de lamă extras dintr-un aparat de ras.

Sursa citată a mai precizat că din fericire, leziunile au fost superficiale, nepunandu-i viata in pericol femeii. Totusi, aceasta a fost transportata la spital pentru a primi ingrijiri medicale, dar asistenta a preferat să nu depună plângere la poliție împotriva agresorului.

Din nefericire, astfel de incidente nu sunt o raritate în România. În 2017, un bărbat din localitatea Tinca, Bihor, a anunţat la 112 că a suferit o rană la nivelul pieptului. Când ambulanţa a sosit, pacientul s-a năpusit cu un topor asupra mașinii.

Din fericire, asistenta și ambulanțierul au reușit să se salveze, iar rudele bărbatului să-i ia toporul din mână înainte de a răni pe cineva. Individul, însă, nu s-a liniştit şi a reuşit să-l scoată pe ambulanțier din mașină. În cele din urmă, bărbatul s-a eliberat din mâinile individului violent și a plecat în viteză.

Se pare că bărbatul s-a enervat pentru că a considerat că a aşteptat prea mult venirea ambulanţei.

Echipajul s-a întors apoi la pacient, de data asta însoţit de poliţişti. Medicii au constatat că bărbatul nu era rănit, aşa cum anunţase.

Mai mult, rudele lui nu au recunoscut că acesta a devenit violent cu medicii sosiţi să-l ajute,