Evenimentul Zilei > Actualitate > Există INDICATORUL care te ÎNDRUMĂ spre „IUBIRE” dar cu BANI CASH
Există INDICATORUL care te ÎNDRUMĂ spre „IUBIRE” dar cu BANI CASH

Există INDICATORUL care te ÎNDRUMĂ spre „IUBIRE” dar cu BANI CASH

Totul este real şi se întâmplă în Torino unde indicatorul are rolul de-a face viaţa mai usoară celor care caută plăceri. Iubirea, în accepţiunea mai puţin romantică a termenului, se află pe strada Massimo D'Azeglio, iar aici prostituţia nu se face pe ascuns, se practică pe faţă, fără jenă, iar un indicator - neoficial - indica strada: Dragoste, numai cu bani cash. Pe indicator se observă silueta unei fete care se apropie de fereastra unui automobil. Simplu ca bună ziua pentru doritori.

Până la urmă indicatorul a fost îndepărtat de poliţie, dar rezidenţii povestesc că ar fi văzut un bărbat la miezul nopţii montându-l la loc. O iniţiativă provocatoare pentru a atrage atenţia asupra vechilor probleme ale zonei? Sau e opera unui street artist? Mister! Un lucru e sigur: indicatorul a adunat zeci şi sute de selfie-uri şi comentarii ironice, arătând că nu e prima oară când în zonă apar astfel de indicatoare provocatoare.

La interecţia cu pricina, zilnic patrulează 3 sau 4 prostituate. Al căror număr se multiplică după ce soarele apune. Prezenţe fixe care dezbină cartierul: ''Nu ne deranjează cu nimic. La urma-urmei sunt integrate în zonă'', spune Marco Vairo, barman care lucrează exact la intersecţie. Dar nu e pentru toţi la fel. Un rezident vorbeşte despre ''degradare şi poluare vizuală''. Şi a o concluzie, putem spune că ideea este inedită deoarece nu toată ziua întâlneşti indicatoare care să te îndrume spre locul unde îşi fac veacul prostituatele.