Tânărul din Satu Mare care s-a înecat într-un lac din Sovata chiar în timp ce era filmat de prieteni a publicat mai multe mesaje triste pe pagina lui de Facebook, de parcă și-ar fi presimțit moartea.

Daniel lucra pentru o firmă de securitate din Satu Mare, iar ieri după-amiază se relaxa, alături de câţiva prieteni, la lacul Paraschiva din Sovata. La un moment dat, tânărul a intrat în apă şi a început să se agite.

Pe pagina lui de Facebook, acesta părea plin de deznădejde, judecând după mesajele pe care le publicase în ultima perioadă.

”Niciodată nu-i provoca pe cei buni la suflet, pentru că răzbunarea lor este cea mai crudă”, este chiar ultimul lui mesaj.Un prieten îngrijorat de aceste cuvinte i-a lăsat un comentariu: ”Daniel, mă sperii”.

Nu este singurul astfel de mesaj de pe pagina lui de Facebook. ”O viață ai de trăit, ai o mulțime de persoane de iubit. Nu pierde o viata pentru o persoană care nu ar face la fel”/ ”Viața e un profesor foarte bun: Dacă nu înveți o lecție, ți-o repetă la nesfârșit dacă este nevoie!”/ ”Dă-mi doamne seninătate de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a le schimba pe cele care pot si înțelepciunea de a cunoaste diferența”.