Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL. Cine sunt românii care N-AU AUZIT NICI DUPĂ ZECI DE ZILE de drama din Colectiv şi cei care cred că ARŞII SUNT VINOVAŢI?
INCREDIBIL. Cine sunt românii care N-AU AUZIT NICI DUPĂ ZECI DE ZILE de drama din Colectiv şi cei care cred că ARŞII SUNT VINOVAŢI?

INCREDIBIL. Cine sunt românii care N-AU AUZIT NICI DUPĂ ZECI DE ZILE de drama din Colectiv şi cei care cred că ARŞII SUNT VINOVAŢI?

Au trecut 40 de zile de la incendiul care a zguduit România, dar se pare că unii conaţionali de-ai noştri încă n-au intrat în contact cu această ştire, deşi a fost mediatizată zi de zi din momentul în care a fost raportată.

Potrivit unui sondaj INSCOP realizat în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie, doar 0,8% dintre românii chestionați nu au auzit de incendiul de la Colectiv, iar 0,2% au ales varianta "nu știu" sau ''nu răspund''.

Totuşi, majoritatea (99%) românilor au auzit de tragedia produsă la clubul Colectiv din Capitală, iar cei mai mulți dintre cei chestionați cred că patronii sunt principalii vinovați pentru cele întâmplate.

Există şi români (2,3%) care consideră că vina pentru cele întâmplate aparține tinerilor care au mers la concert.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.