Potrivit English Russia, Piotr, căci așa se numește tânărul taximetrist, are o veveriță drept animal de companie și nu se desparte de ea nici în timpul programului.

"L-am întâlnit pe Piotr aproape de locuința sa și, bineințeles, primul lucru pe care l-am întrebat a fost unde este veverița. Nici n-am terminat bine, că veverița a și sărit din buzunarul taximetristului. De altfel, acela e locul ei preferat în timp ce Piotr conduce", povestește jurnalistul care l-a intervievat pe taximetristul rus.

La rândul său, Piotr rememorează începuturile prietenei sale cu veverița. "Făceam parte din Spetsnaz, când soldații mi-au adus un pui de veveriță, mai mult mort decât viu. Avea viermișori în gură și în ochi. L-am luat acasă și am început să-l hrănesc cu biberonul, din patru în patru ore, ca pe un bebeluș. Apoi, a început să se întremeze și bea lapte cu lingurița. De atunci, suntem nedespărțiți. Doarme pe pieptul meu, mănâncă împreună cu mine, mai ales nuci, pâine, fructe sau semințe. Acum trei luni, am demisionat de la Spetsnaz și îl iau cu mine pe taxi", conchide Piotr.

Te-ar putea interesa și: