INCOŞTIENŢĂ EXTREMĂ Şi-au îndesat bebeluşul într-o valiză ca să treacă graniţa!

INCOŞTIENŢĂ EXTREMĂ Şi-au îndesat bebeluşul într-o valiză ca să treacă graniţa!

Mare le-a fost uimirea poliţiştilor dintr-un aeroport când au descoperit la controlul bagajelor un bebeluş de numai 5 luni. Fusese pus acolo chiar de părinţii lui.

Părinţii micuţului au ajuns vineri seară la Aeroportul International Sharjah Emiratele Arabe Unite ( EAU), dar nu li s-a permis îmbarcarea în avion din cauză că nu aveau viză pentru nou-născut. Autorităţile aeroportului le-au oferit posibilitatea de a rămâne acolo până dumincă, atunci când urma să se deschidă  biroul însărcinat cu soluţionarea acestui tip de probleme. Însă cei doi egipteni se pare că nu au mai avut rabdare încă o zi şi au decis să-şi încerce norocul la schimbul de tură al personalului.

Aceştia au pus sugarul în valiză şi l-au aruncat pe banda pentru verificare. Din fericire, planul lor a eşuat atunci când cei de la securitate au observat bebeluşul pe ecran la scanarea bagajului.

Cuplul a declarat că a recurs la această soluţie extremă deoarece nu aveau nici viză şi nici paşaport pentru copil, dar işi doreau ca cel mic să-i însoţească în EAU unde au stat ilegal în trecut. Cei doi au fost arestaţi sub acuzarea de punere în pericol a vieţii copilului, care dacă nu era descoperit la timp, putea fi expus unor radiaţii extrem de periculoase şi chiar şi-ar fi putut pierde viaţa. 

Ne puteți urmări și pe Google News