Evenimentul Zilei > International > Incident jenant la primul summit UE-Liga Arabă. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a fost uluit
Incident jenant la primul summit UE-Liga Arabă. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a fost uluit

Incident jenant la primul summit UE-Liga Arabă. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a fost uluit

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a avut parte de o întâmplare care la luat prin surprindere exact în momentul în care ţinea un discurs la primul summit UE-Liga Arabă. Un apel telefonic a fost motivul momentului stânjenitor pentru politician.

Telefonul lui Juncker, care nu era setat pe modul silențios, a sunat de trei în timp ce președintele Comisiei Europene susținea un discurs la primul summit UE-Liga Arabă, care a avut loc recent în Egipt, potrivit antena3.ro

Spre surprinderea tuturor celor prezenți, Juncker a fost nevoit să se oprească din vorbit, pentru a putea răspunde la telefon. „Nu ştiu cine a inventat aceste lucruri, dar sunt o invenţie proastă. Mă opresc, deoarece telefonul nu se opreşte”, le-a spus Juncker. 

La finalul convorbirii, politicianul luxemburghez a dezvăluit identitatea persoanei care l-a sunat. „Suspectul obișnuit, soția mea”, a spus Juncker, moment în care toată sala a început să râdă.