Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident ieșit din comun la Botoșani. Șofer băut, însoțit de o femeie dezbrăcată, blocat în trafic
Incident ieșit din comun la Botoșani. Șofer băut, însoțit de o femeie dezbrăcată, blocat în trafic

Incident ieșit din comun la Botoșani. Șofer băut, însoțit de o femeie dezbrăcată, blocat în trafic

Mai mulți șoferi care circulau pe o stradă din Botoșani au asistat la un spectacol ieșit din comun, după ce au blocat, în trafic, un autoturism care se deplasa haotic, încălcând orice reguli de circulație.

Un autoturism condus de un șofer băut, care se comporta haotic a fost blocat de ceilalți participanți la trafic, pe străzile din Botoșani. Bărbatul a atras atenția celorlalți șoferi dat fiind că circula haotic, fără să țină cont de regulile de circulație și punând în pericol siguranța celorlalți. Aceștia s-au mobilizat și l-au oprit ca să vadă ce se petrece.

Cei care au deschis portiera mașinii, să vadă ce se petrece, dacă nu cumva omului îi este rău, au fost izbit de un damf puternic de alcool. Mai mult, alături de el, pe scaunul din dreapta se afla o femeie dezbrăcată, iar între ei, în dreptul schimbătorului de viteze, o stclă de băutură.

Concluzia evidentă, pornind de la cele observate în mașină, a fost că cei doi intenționau să se dezlănțuie într-o partidă de sex și au apelat la băutură pentru a se încălzi și pentru a-și face curaj.

Șoferul abia își ținea capul ridicat

Șoferul abia își mai putea ține capul ridicat, în momentul în care i s-a atras atenția că pune viața celorlalți în pericol. Unul dintre cei care l-au oprit l-a rugat pe individ să coboare puțin geamul. Apoi, a băgat mâna pe geam și i-a scos cheile din contact, împiedicându-l să pornească autoturismul și să fugă. În ciuda insistențelor bărbatului care a solicitat să-i fie returnate cheile autoturismului, aceștia au refuzat să-i facă pe plac, predându-le polițiștilor în momentul în care și-au făcut apariția.

Oamenii au sesizat poliția rutieră la numărul de urgență 112, cerând intervenția acestora pentru cercetările ulterioare. Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pe șoferul în vârstă de 62 ani, stabilind că acesta avea o alcoolemie de 1,28 la mie. Drept urmare pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Povestea a ajuns pe rețelele social-media

Povestea a ajuns și pe rețelele de socializare, imagini și o înregistrare video fiind postată pe grupul Radar Iași.

„Un șofer a fost blocat în trafic ieri după-amiază de către alți şoferi, după ce au observat că acesta conducea haotic pe străzile din Botoșani. Unul dintre șoferi l-a rugat pe individ să coboare puțin geamul și i-a scos cheile din contact, apoi a sunat la 112.

Polițiștii sosiți la fața locului au testat șoferul (62 ani), constatând o alcoolemie de 1.28. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pt conducere sub influența alcoolului. Alături de şofer călătorea și Scufița Roșie împreună cu o sticlă de coniac”, se arată în textul postării publicate pe grupul local Radar Iași.