Evenimentul Zilei > Actualitate > Incident grav în Capitală. O mașină a luat foc în trafic. Victime cu arsuri, transportate de urgență la spital
Incident grav în Capitală. O mașină a luat foc în trafic. Victime cu arsuri, transportate de urgență la spital

Incident grav în Capitală. O mașină a luat foc în trafic. Victime cu arsuri, transportate de urgență la spital

Incendiu de proporții în Capitală! O mașină a luat foc pe strada Turda din București, în timp ce era în trafic. Patru autoturisme au fost afectate, dintre care două au fost arse. 

Un incendiu de proporții a avut loc astăzi, 14 mai, în Capitală. Un autoturism a luat foc pe strada Turda din București. Incendiul a izbucnit în timp ce mașina se afla în trafic. Au mai fost afectate și alte mașini, care sunt, practic, distruse în totalitate. 

O mașină parcată pe trotuar a ars parțial din cauza flăcărilor. Potrivit informațiilor transmise de autorități, mai multe persoane au suferit arsuri și au fost transportate de urgență la spital, conform radical.wowbiz.ro. 

La fața locului au ajuns mai multe mașini de pompieri pentru a stinge focul. Momentan, potrivit autorităților, „nu există informații că ar fi vorba despre mai mult decât un incendiu”. 

Din primele informații transmise de autorități, pompierii iau în calcul izbucnirea incendiului din cauza unui scurt circuit. Patru autoturisme au fost afectate în urma acestuia, dintre care două au ars în proporție majoră. 

Sursa foto: radical.wowbiz.ro