Evenimentul Zilei > Actualitate > Marea evacuare din Sectorul 6. După mașinile abandonate, acum i-a cășunat pe utilitarele de firmă
Marea evacuare din Sectorul 6. După mașinile abandonate, acum i-a cășunat pe utilitarele de firmă

Marea evacuare din Sectorul 6. După mașinile abandonate, acum i-a cășunat pe utilitarele de firmă

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a luat decizia, după ridicarea mașinilor abandonate, să se ocupe și de utilitarele de firmă. El spune că acestea contribuie la starea generală de disconfort si aglomerație și nu au ce căuta în zonele rezidențiale.

Edilul consideră că furgonetele și mașinile de marfă trebuiesc lăsate în garajele societăților de care aparțin.

„Începem să aplicam legea şi să ne asumăm acest lucru”

„Această postare este despre descurajarea prezenței printre blocuri şi in zonele rezidențiale a furgonetelor si a masinilor de marfă care contribuie la starea generală de inconfort si aglomerație permanentă pe care o resimțim.

Organizarea repetată a ședințelor Comisiei de Ordine Publică pe care o conduc la nivelul Sectorului 6 incepe să dea roade. Aceasta comisie este spatiul comun de coordonare dintre Politia Locala si Politia Română (MAI). Multumesc Poliției Capitalei (MAI), politistilor din Sectorul 6 pentru colaborare.

Aceste masini se lasă in garaje, la firmele carora aparțin. Nu au ce cauta în zonele rezidențiale!
Începem să aplicam legea şi să ne asumăm acest lucru”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ciprian Ciucu .

A început ridicarea mașinilor abandonate şi parcate neregulamentar

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat,  că de miercuri s-a început ridicarea maşinilor abandonate şi parcate neregulamentar.

„Încep să apară rezultatele. A durat 5 luni înființarea serviciului pentru ridicarea mașinilor abandonate, dar dacă nu mă ocupam din prima luna și de atunci permanent de el nu l-am fi avut nici azi.

În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de mașini pentru care termenul de notificare este d 6 luni și doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit si asta a fost cel mai greu sa obținem un teren. Până vom avea leasing operațional pentru autoutilitare le închiriem la cel mai bun preț pe care l-am gasit pe piață.

Politia Locală face constatările, ADP le ridică.

Proprietarii car vor să le revendice au 6 luni le dispoziție, apoi merg la Remat. Vor avea de achitat o texă, care să acopere costul ridicării și al depozitării. Sunt depozitate pe bd. Preciziei nr. 24”, a afirmat Ciucu.