Evenimentul Zilei > Social > ÎNCHISOARE pentru o GLUMĂ. Un PENSIONAR a fost CONDAMNAT, după ce a PROVOCAT PANICĂ pe aeroport. „Bum!”
ÎNCHISOARE pentru o GLUMĂ. Un PENSIONAR a fost CONDAMNAT, după ce a PROVOCAT PANICĂ pe aeroport. „Bum!”

ÎNCHISOARE pentru o GLUMĂ. Un PENSIONAR a fost CONDAMNAT, după ce a PROVOCAT PANICĂ pe aeroport. „Bum!”

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost condamnat la trei luni de închisoare din cauza unei glume pe care a făcut-o pe Aeroportul Internațional din Bangkok, Thailanda, care a provocat panica celor din jur.

Judecătorii din Thailanda l-au condamnat marţi la trei luni de închisoare pe un bărbat din Germania care a făcut o glumă, în timp ce se afla pe aeroportul din capitala thailandeză Bangkok, spunând că are asupra lui o bombă.

 

Bărbatul a strigat Bum!” către o stewardeză în timp ce îşi aşeza bagajul de mână în compartimentul de deasupra scaunelor, înainte ca avionul să decoleze.

Incidentul s-a petrecut în februarie pe aeroportul internaţional Suvarnabhumi. Germanul a declarat poliţiei că era niţel băut şi că a vrut să facă o glumă nostimă.

Pedeapsa i-a fost redusă la jumătate pentru că şi-a recunoscut fapta, a menţionat un oficial din justiţie care a dorit să i se păstreze anonimatul. Mai mult, a obţinut şi o suspendare de un an înainte de aplicarea sentinţei, aşa încât nu va merge la închisoare anul acesta.

Pedeapsa maximă pentru o astfel de faptă este de cinci ani de închisoare în legea thailandeză.

La sfârşitul lunii trecute, un alt german a fost arestat pe un aeroport din nordul Thailandei după ce a ameninţat că are o bombă în bagaj, pentru că era supărat de întârzierea avionului. Autorităţile nu au găsit însă explozibili la bord.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: