Începe EUROPAfest 2024, cel mai așteptat festival de jazz! Biletele s-au pus deja în vânzare

Începe EUROPAfest 2024, cel mai așteptat festival de jazz! Biletele s-au pus deja în vânzare

Bucureștiul devine centrul muzicii bune cu EUROPAfest 31. Pregătește-te pentru concerte vibrante, jam sessions, workshop-uri, caffe festival și întâlniri memorabile cu artiști din 20 de țări.

Între 5 şi 14 iulie fă-ţi loc în agendă pentru EUROPAfest 31! Concerte, jam sessions, workshop-uri, caffe festival și întâlniri de neuitat cu artiști din 20 de țări. Organizatorii au pus în vânzare biletele. Cu preţuri cuprinse între 95 şi 125 de lei, în funcţie de evenimente și categoria aleasă, dar și abonamente pentru întregul festivalul, pot fi procurate de pe iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor Flanco.

Cu 31 ani de existență în România, EUROPAfest a pregătit o ediție cu multă muzică bună. Ca în ultimii ani, accentul se pune pe jazz, din agendă nelipsind concertele explozive și întâlnirile de seară între public și  artiști cu backgrounduri muzicale diferite. Festivalul debutează pe 5 iulie cu Opening Gala Concert – Jazz at the Palace,  iar pe 13 iulie e Gala EUROPAfest 31, ambele concerte având loc la Sala Auditorium a Palatului Regal / Muzeul Național de Artă al României.

Festivalul aduce peste 100 de artiști din 20 de țări

Bucureștiul devine Capitala muzicii bune, găzduind peste 100 de artiști din 20 de țări, atât din state europene cu renume în jazz, precum Italia, Polonia, Franța, cât și din Statele Unite ale Americii, Israel sau Japonia.  Agenda e bogată, un maraton muzical cu evenimente precum Summertime Jazz, It’s Jazz Time, Jazz a Perfect Day, Italian Jazz Night. Fiecare concert e o explozie de bucurie și conectează audiența din România la noile tendințe ale pieței muzicale internaționale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest declara: „Pe 5 iulie începem în forță cu un concert emblematic pentru EUROPAfest. Veți asculta stiluri de jazz diferite, interpretări inedite, va fi o seară perfectă cu solo-uri de saxofon și chitară, acorduri de pian și voci incredibile. După cum se știe, prețurile biletelor sunt păstrate într-o zonă accesibilă publicului din România, pentru a facilita prezența unui public divers, de la tineri până la seniori. Așadar, încurajez pe oricine, indiferent de cultura muzicală sau pasiunea pentru jazz să vină la Opening Gala Concert ca să-și înceapă frumos weekendul, alături de prieteni și cei dragi. Va fi o atmosferă incredibilă care nu poate fi explicată, doar trăită live.”

Din anul 2005 EUROPAfest se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta și al Alteței Sale Regale Principele Radu, iar din 2015 este festival EFFE – Europe’s Finest Festivals.  EUROPAfest este proiect cultural co-finanțat de Ministerul Culturii.

Bilete și abonamente: iabilet.ro

https://www.iabilet.ro/bilete-EUROPAfest31/

Toate noutatile si informatiile referitoare la festival sunt comunicate online pe:

www.EUROPAfest.roFacebook si Instagram.

Informații suplimentare:

jmEvents | 0740.75.95.66 | office@jmevents.ro | www.jmevents.ro