Evenimentul ZileiActualitateIncendiu la un azil de bătrâni, în localitatea Sălicea, județul Cluj. Șase bătrâni au ajuns la spital

Incendiu la un azil de bătrâni, în localitatea Sălicea, județul Cluj. Șase bătrâni au ajuns la spital

Incendiu la un azil de bătrâni, în localitatea Sălicea, județul Cluj. Șase bătrâni au ajuns la spital
DIn primele informații, în centru pentru persoane în vârstă erau cazate 24 de persoane din care șase s-au intoxicat cu fum și au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj.

Pompierii de la ISU Cluj susțin că rețeaua de alimentare cu energie electrică din cămin era subdimensionată iar din această cauza un televizor a luat foc. ”Fumul degajat a fost extrem de puternic, astfel că șase persoane au fost duse la spital. Starea lor de sănătate este și așa precară și au avut de suferit în urma fumului degajat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Din fericire, incendiul nu s-a extins la alte obiecte din încăpere, dar fumul puternic care s-a degajat a produs panică. La fața locului, au ajuns de urgență mai multe echipaje de pompieri și medici de la SMURD, inclusiv o unitate medicală mobilă folosită în cazul unor incidente cu victime multiple.

Căminul de bătrâni de la Sălicea, un sat situat la trei kilometri de Cluj Napoca, într-o zonă superbă, este patronat de Asociația Creștină Cristiana. Persoanele în vârstă care nu au fost rănite au fost transportate într-o altă locație.


Accesează: