Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu periculos la Tulcea. Case amenințate de extinderea flăcărilor. Șeful ISU Tulcea la fața locului
Incendiu periculos la Tulcea. Case amenințate de extinderea flăcărilor. Șeful ISU Tulcea la fața locului

Incendiu periculos la Tulcea. Case amenințate de extinderea flăcărilor. Șeful ISU Tulcea la fața locului

Pompierii din Tulcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu uriaș care a cuprins o casă și două anexe existând riscul să se extindă la alte vecinătăți. Peste 20 de pompieri sub comanda șefului ISU Rulcea, colonel daniel Petrov, au acționat aproape două ore pentru lichidarea flăcărilor.

Pompierii Detașamentului ISU Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o locuință și două anexe gospodărești din zona Piața Nouă a orașului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Daciu, la ora 14:37 au fost trimiși, la intervenție, 10 pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. Incendiul se manifesta însă violent, în dezvoltare, cu flacără deschisă, iar din cauza distanței foarte mici dintre clădiri, risca să se propage la mai multe case.

Încă două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și 13 subofițeri au suplimerntat interveția la locul evenimentului, coordonarea fiind preluată de șeful ISU Tulcea, colonelul Daniel Petrov. Din fericire nu au fost victime, pagubele fiind limitate la locația inițială. Cauza probabilă producerii incendiului, care a fost lichidat la ora 16:30, a fost scurt circuit la un aparat de gătit improvizat.