Evenimentul Zilei > Actualitate > INCENDIU LA UN MALL IMPORTANT din Bucureşti. A fost afectată parcarea şi UN BĂRBAT a fost INTOXICAT CU FUM. Echipajele SMURD s-au ocupat de răniţi, iar POMPIERII AU INTERVENIT cu succes
INCENDIU LA UN MALL IMPORTANT din Bucureşti. A fost afectată parcarea şi UN BĂRBAT a fost INTOXICAT CU FUM. Echipajele SMURD s-au ocupat de răniţi, iar POMPIERII AU INTERVENIT cu succes

INCENDIU LA UN MALL IMPORTANT din Bucureşti. A fost afectată parcarea şi UN BĂRBAT a fost INTOXICAT CU FUM. Echipajele SMURD s-au ocupat de răniţi, iar POMPIERII AU INTERVENIT cu succes

Incendiu la un mall important din Bucureşti. A fost afectată parcarea şi un bărbat a fost intoxicat cu fum. Echipajele SMURD s-au ocupat de răniţi, iar pompierii au intervenit cu succes.

Un bărbat a fost internat la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, din cauza unui incendiu care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, într-o cameră tehnică de la intrarea în parcarea mall-ului Sun Plaza din Capitală.

„Bărbatul este internat la Terapie Intensivă şi este intubat, având arsuri de căi aeriene superioare. Nu a suferit arsuri pe piele”, a declarat Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, conform News.ro.

 „Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 de metri pătraţi, într-o cameră tehnică de la intrarea în parcare, nivel -1”, au precizat reprezentanţii pompierilor, care au mai arătat că în interior se afla un bărbat de aproximativ 55 de ani, care a fost expus la fum.

Victima a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Bagdasar Arseni, iar alte trei persoane au primit îngrijiri de la echipajele SMURD.

La Sun Plaza au intervenit trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare, iar incendiul a fost stins la ora 00.50.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.