Incendiu la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Un pacient de 33 de ani a murit

Incendiu la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Un pacient de 33 de ani a murit

Un pacient de 33 de ani care era internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași a murit după ce a fost victima unui incendiu!

Din primele informații, pompierii militari de la Iași au fost anunțați, în noaptea de joi spre vineri, la ora 3.05, cu privire la un incendiu care a cuprins Spitalul de Psihiatrie de lla Socola, la fața locului fiind dirijate două echipaje de stingere a incendiilor și unul de ambulanță, cu specific de terapie intensivă.

Pompierii au reușit să evacueze 18 pacienți internați în secția care a fost cuprinsă de un fum dens, degajat de la un incendiu care a cuprins unul dintre saloane. Un alt pacient a fost găsit de pompieri, inconștient, acesta fiind scos afară de urgență și resuscitat de paramedici, totul fiind în zadar. După o oră, medicii au declarat decesul pacientului,  un bărbat, pentru care nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Din primele informații rezultă că incendiul s-a propagat de la o țigară uitată aprinsă, pe o saltea aflată pe unul dintre paturi. Incendiul a fost stins foarte repede de pompierii militari.

Ne puteți urmări și pe Google News