Evenimentul Zilei > Actualitate > Incendiu de proporții la un depozit de materiale periculoase. Mesaj prin RO-ALERT
Incendiu de proporții la un depozit de materiale periculoase. Mesaj prin RO-ALERT

Incendiu de proporții la un depozit de materiale periculoase. Mesaj prin RO-ALERT

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la o societate de incinerare a deşeurilor periculoase din comuna prahoveană Brazi, autorităţile emiţând un mesaj RO-ALERT prin care avertizează asupra degajărilor masive de fum.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul a izbucnit în comuna Brazi, la o hală de depozitare a unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate colectarea şi incinerarea deşeurilor periculoase.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp, iar la faţa locului au fost mobilizate şase maşini de stingere, două autoscări, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Este posibil ca un om să fie prins sub tavanul halei industriale, care s-a prăbuşit mistuit de flăcări. Pompierii au găsit în curtea complexului o bicicletă.

În urma incendiului au rezultat degajări mari de fum, cetăţenii din zonă primind mesaj de tip RO-ALERT.

Cadavrul unei femei, descoperit într-o mașină incendiată din Brașov. În autoturism erau două butelii cu gaz metan

„Incendiu major produs la SC Eco Burn SRL cu degajări masive de fum. Evitaţi zona. Eliberaţi căile rutiere pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Menţineţi ferestrele locuinţelor închise. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi de autoprotecţie”, este mesarul RO-ALERT trimis de ISU Prahova.

Explozie în Bihor. Pompierii au găsit un cadavru în stare avansată de descompunere