Proxeneții luau fete cu vârste cuprinse între 14-18 ani, le violau și le șantajau cu înregistrările partidelor de sex.

Printre victimele rețelei destructurate de DIICOT în 2012 se numără și o handbalistă de la CSS Caracal. Aceasta a fost prinsă în plasa infractorilor cu ajutorul unui angajat al ISU Olt, care apare în înregistrările telefonice aflate la dosar.

Tânăra a fost șantajată și obligată să presetze servicii sexuale pentru cetățeni americani de la Baza Deveselu și austrieci, conform datelor aflate în dosar.

„Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt” , se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz, potrivit wowbiz.ro.

Peste 30 de fete au ajuns să se prostitueze de către cei 6 membri ai rețelei coordonate de Daniel-Marinel Bogdan. Acesta avea planuri mari pentru fete. Marea miză era ca acestea să ajungă în țări din Europa de Vest, acolo unde urmau să devină mame surogat.

Pentru a fi scoase din țară, ele urmau să se căsătorească de conveniență cu unii dintre interlopi. Acest lucru urma să se întâmple și cu sportiva dacă DIICOT nu ar fi destructurat la timp rețeaua.

Liderul grupării a murit în penitenciar la scurt timp după ce a fost condamnat. Sora bărbatului susține că Bogdan a fost ucis pentru că urma să dezvăluie identitatea adevăraților coordonatori ai rețelei.