Evenimentul Zilei > Actualitate > Încă o fată dispărută între Caracal și Deveselu. Asemănările cu cazul Alexandrei
Încă o fată dispărută între Caracal și Deveselu. Asemănările cu cazul Alexandrei

Încă o fată dispărută între Caracal și Deveselu. Asemănările cu cazul Alexandrei

În cursul zilei de ieri, 10 februarie, Poliția a înregistrat o nouă dispariție în zona Caracalului. Mai precis pe o distanță care leagă, în linie dreaptă, Deveselu de Caracal și de satul Fălcoiu, unde locuiau bunicii fetei.

Surpriza vine din faptul că tatăl unei fete de 16 ani s-a hotărât să reclame disparița fiicei lui, Aurelia Carmen Radu, abia după cinci luni. Se pare că acesta, domicilat în comuna Deveselu, plecase anul trecut să lucreze în străinătate.

Minora Aurelia Carmen Radu fusese lăsată în grija bunicilor și locuia cu ei în comuna Fălcoiu, la 16 kilometri de Caracal, oraș aflat la 8 km de Deveselu (foto), acolo unde se afla casa părintească. În ziua de 15 septembrie 2019, fata a spus că merge la școală, dar nu s-a mai întors.

harta caracal-deveselu

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus au comunicat către IGPR, serviciul Dispariții copii, că în cursul dimineții de 10 februarie au fost sesizați de tatăl Radu M., de 48 ani, din comuna Deveselu, că nu mai știe nimic de fiica sa, Radu Aurelia Carmen. La scurt timp, fotografia și semnalmentele fetei au fost urcate pe site-ul Poliției Române.

Nu se cunoaște cum era îmbrăcată fata la data respectivă, fiindcă tatăl nu știe, iar bunicul nu-și amintește.

Semnalmentele sunt următoarele: înălțime aprox. 1,50 m , greutate 55-60 kg, ochi căprui, păr șaten lung, fără semne particulare.

Poliția face și un apel. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Cazul dispariției acestei fete are ceva în comun cu răpirile lui Gheorghe Dincă, deși la data de 15 septembrie ”Monstrul din Caracal” era arestat și acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE