Evenimentul Zilei > Politica > În urma sesizării ACL Brăila, BEJ a dispus interzicerea distribuirii pliantelor distribuite de PSD prin Poștă
În urma sesizării ACL Brăila, BEJ a dispus interzicerea distribuirii pliantelor distribuite de PSD prin Poștă

În urma sesizării ACL Brăila, BEJ a dispus interzicerea distribuirii pliantelor distribuite de PSD prin Poștă

Astăzi, Biroul Electoral Judeţean Brăila, a admis plângerea Alianţei Creştin Liberale privind pliantele electorale PSD, transmise prin intermediul Poştei Române, ataşate talonului de pensie şi prin care era transmis mesajul “Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia”.

Alianta Creştin Liberală  a apreciat că prin distribuirea acestui pliant către pensionari, prin procedee de intimidare şi santaj emoţional, se aduc grave prejudicii candidatului Klaus Iohannis.

"Afirmaţiile mincinoase, folosite de Alianţa electorală PSD-UNPR-PC, inoculează ideea că în eventualitatea alegerii în funcţia de preşedinte a candidatului ACL, Klaus Iohannis, acesta va proceda la tăieri de pensii şi salarii, va creşte taxele şi va contracta noi datorii pentru generaţiile următoare. Nicăieri, în programul electoral al candidatului Klaus Iohannis sau în declaraţiile publice ale acestuia, nu se regăsesc aceste măsuri economico-sociale. În urma analizării sesizării depuse de ACL, BEJ Braila a dispus interzicerea distribuirii acestor pliante pe raza judeţului şi a municipiului Brăila. ACL Brăila salută decizia BEJ Brăila, pe care o consider o revenire la un climat de corectitudine în campania electorală”, transmit cei de la ACL.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: