Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > În ceasul al 13-lea, Prodanca renunță la bravadă și spune adevărul: ”Reghe îmi lipsește”. Va rămâne în spatele lui ”ca un doberman”
În ceasul al 13-lea, Prodanca renunță la bravadă și spune adevărul: ”Reghe îmi lipsește”. Va rămâne în spatele lui ”ca un doberman”

În ceasul al 13-lea, Prodanca renunță la bravadă și spune adevărul: ”Reghe îmi lipsește”. Va rămâne în spatele lui ”ca un doberman”

Anamaria Prodan a vorbit în premieră, cu sinceritate, despre ce simte de când (încă) soțul a plecat de-acasă, dar a făcut și o promisuine: va rămâne în spatele lui și-l va păzi ”ca un buldog”.

Prodanca a revenit de la Dubai, unde a petrecut pe iaht și s-a întâlnit cu șeici și, odată întoarsă, par să se fi redeschis rănile provocate de apropiatul divorț.

Impresara a acordat un interviu ziarului Click, în care a recunoscut că Reghe îi lipsește, dar nu s-a dat înapoi nici de la câteva insinuări, dar și amenințări mai mult sau mai puțin voalate.

”Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive. Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori. Este o nebunie să spui presei să nu-ți mai folosească numele, este o nebunie să nu-ți mai folosească imaginea, pentru că de fapt tu asta ești: imagine” a spus Prodanca.

Cine a făcut rău, va plăti, spune impresara

”Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf.

Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!”

Ne lipsește, îl iubim li îl respectăm

”Copiii au înțeles că tatăl lor se va trezi și că niciodată nu-i va părăsi! Normal că ne lipsește, tututor! Dar este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce și-au dorit toată viața! Una își dorește de la 18 ani să fie cunoscută! Mi-au zis prietenii mei, de pe timpul OTV-ului, tot se ducea noaptea la ședințe de spiritism. Toate roiesc în jurul lui ca fluturii. Ai văzut vorba mea? Aia cu futurele și vulturele? Adică toți fluturașii ăștia știi ce viață au? Cât stă un fluture? Larva se face fluture, ia ochii și apoi a doua zi moare! Cam așa se întâmplă!” a completat impresara.