Cu toții de aducem aminte de personajul zglobiu de la Acasă TV, prezentatorul Mircea Solcanu, care împreună cu Cabral a prezentat sute de emisiuni. Tuns scurt și cu zâmbetul mereu pe buze, această imagine este acum doar o amintire îndepărtată.

De când a renunțat la televiziune, Mircea Solcanu s-a schimbat radical. Telespectatorii care îl îndrăgeau și îl urmăreau cu interes au fost șocați când au văzut cum arată acum celebrul prezentator.

Acesta a luat ceva kilograme în plus, are părul lung și și-a lăsat barba să crească.

În urma unui scandal care a stârnit multe controverse în mass-media, prezentatorul a ajuns la concluzia că aparențele fizice nu îi mai definesc modul de a trăi, de aici plecând întreaga sa schimbare.

Cum și-a pierdut locul de muncă?

La începutul anilor 2000, Mircea Solcanu era unul dintre cei mai urmăriți oameni din televiziune, despre care putem spune că dicta trendurile ce aveau să ia naștere în România.

Însă, prezentatorul emisiunii „Poveștiri de noapte” a scandalizat întreaga țară după o serie de declarații șocante, făcute în contextul unui eveniment tragic. Comentariul, venit ca o opinie personală, i-a adus acestuia „sfârșitul”, fiind nevoit să renunțe definitv la cariera construită în televiziune de-a lungul mai multor ani plini de încercări.

La vremea respectivă, Mircea Solcanu i-a „atacat” pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind mai multe cuvinte dure ce au reușit să se întipărească în mintea urmăritorilor săi, câștigându-și astfel antipatia acestora.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?’, a spus la vremea respectivă Solcanu.

În urma acestui incident care l-a „eradicat” din lumea televiziunii, Solcanu s-a reorientat spre o pasiune mai veche, ce a păstrat-o în stare latentă, și anume, actoria. Acesta a fost rapid admis la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, urmând cursurile de specializare pe Artele Spectacolului, scrie Cancan.