Un bărbat din județul Gorj a fost împușcat în cap în timp ce în zonă jandamii făceau exerciții de tragere la un poligon.

Tânărul de 22 de ani oprise mașina lângă poligonul de tragere, când s-a întâmplat accidentul în urma căriua a ajuns în stare gravă la spitalul din Craiova. Cazul va fi anchetat de Parchetul Militar.

„La data de 16 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Oraș Târgu Cărbunești au fost sesizați direct cu privire la faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceșu, pe raza orașului Târgu Cărbunești, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Locul unde se afla persoana vătămată se situeaza la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbunești și unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de vătămare corporala din culpa,  sub supravegherea Parchetului Militar Timisoara” a transmis IPJ Gorj pentru B1.ro.