Evenimentul ZileiActualitateIMPROVIZAȚIILE tactice ale lui Laurențiu Reghecampf stârnesc CRITICI. „De câte meciuri mai are nevoie ca să înțeleagă asta?”

IMPROVIZAȚIILE tactice ale lui Laurențiu Reghecampf stârnesc CRITICI. „De câte meciuri mai are nevoie ca să înțeleagă asta?”

IMPROVIZAȚIILE tactice ale lui Laurențiu Reghecampf stârnesc CRITICI. „De câte meciuri mai are nevoie ca să înțeleagă asta?”
Ilie Dumitrescu, fost antrenor al Stelei, l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf din cauza improvizației repetate, numite Gabi Enache. Fotbalist care este folosit pe postul de fundaș dreapta.

Ilie Dumitrescu i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf că nu trebuie să mai insiste cu folosirea lui Gabi Enache pe postul de fundaș dreapta. Fostul mare jucător al echipei din Ghencea s-a intrebat retoric de câte meciuri mai are nevoie tehnicianul „roș-albaștrilor” ca să înțeleagă că Enache nu dă randament pe acel post.

"La Steaua a lipsit organizarea de joc. Enache a demonstrat încă o dată că nu poate juca fundaș dreapta. Nu știu de câte meciuri mai are nevoie Reghe ca să înțeleagă că Enache nu poate juca pe postul de fundaș dreapta. Am văzut cât de repede a fost surprins de Mahlangu. Dennis Man nu poate juca vârf împins. Lucrurile au fost foarte clare din punct de vedere tactic și din punct de vedere al organizării. Mi-a plăcut foarte mult Dinamo, a fost o echipă reactivă. Banca lor a fost la nivel de titulari. Dinamo a fost o echipă agresivă, atunci când a recuperat a pus probleme. Mi s-a părut o echipă foarte periculoasă", a spus Dumitrescu la Digi Sport.


Accesează: