Evenimentul Zilei > Sport > Împăcare istorică între Becali și Armată? Gigi anunță: „FCSB e Steaua”
Împăcare istorică între Becali și Armată? Gigi anunță: „FCSB e Steaua”

Împăcare istorică între Becali și Armată? Gigi anunță: „FCSB e Steaua”

Gigi Becali exclude vre posibilitate de împăcare cu reprezentanții Armatei, din cauza juristului Florin Talpan

Gigi Becali a vorbit, astăzi, despre conflictul pe care îl are de cinci ani cu reprezentanții Armatei și ai CSA Steaua. Finanțatorul celor de la FCSB nu mai crede că există vreo cale de împăcare între cele două părți și a indicat marea problemă: juristul Florin Talpan.

„Din punctul meu de vedere sunt rezolvate problemele cu armata. Noi avem o problemă de gândire, de inteligență. Nu am ce să mă împac cu ei, pentru că nici nu poți. Poți să te împaci cu omul rău? Acolo e multă răutate, mult ego. FCSB e Steaua, dar numele e și mai frumos, emblema e și mai frumoasă. Suporterii 40% veți vedea, probabil anul ăsta 60% că ei vin. Ce treabă am eu cu ei. Nu vor să joc în Ghencea, nu mă duc.

Până când nu se va rezolva problema Talpanilor, nu va fi cum zice Iohannis, „o Românie normală”. Plătesc 125.000 de euro numai la clinică, 25.000 de euro la Valea Popilor, salariu la muncitori pentru că au nevoie. Plătesc 200.000 de euro pe lună numai salarii la oameni din instituțiile cu care fac binefacere, milostenie. Am încă vreo 200 de familie pe care le țin. Numai ieri am semnat 400.000 milostenie, la anumite mânăstiri, care sunt mânăstiri sărace. Și după aia vin și îmi zic că spăl bani. Cum să spui milostenia sau donația că e spalare de bani.

Când îmi aduc aminte de lucrurile astea mă deranjează. Vreau și eu în țara mea să fie oameni. Un om ca Talpan trebuie scos de acolo, dat la o parte ca sa lucreze altceva. Dacă vrem o Românie normală cum zice Iohannis. Nu vreau nici dușmănie, nici ură, eu vreau pace. Dar oamenii ăștia ca să fie o Românie normală trebuie dați la o parte”, a spus Becali la Digi Sport.