Evenimentul Zilei > Monden > Imagini șocante la nuntă. Au tras cu mitralierele când cânta Adrian Minune. L-au pus și pe manelist. VIDEO
Imagini șocante la nuntă. Au tras cu mitralierele când cânta Adrian Minune. L-au pus și pe manelist. VIDEO

Imagini șocante la nuntă. Au tras cu mitralierele când cânta Adrian Minune. L-au pus și pe manelist. VIDEO

La o nuntă în care Adrian Minune cânta au fost scene scoase din filmele cu gansteri. Invitații au început să tragă cu mitraliere în timp ce solistul se pregătea de programul artistic. Un invitat l-a îndemnat pe cântăreț să tragă cu arma, dar acesta a refuzat imediat.

Adrian Minune a fost invitat cânte la o nuntă, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În timp ce acesta se pregătea cânte, invitații au început tragă cu mitralere în cinstea mirilor.

Manelistul a fost îndemnat tragă cu arma

Unul dintre bărbații prezenți la eveniment a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe Adrian Minune să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat şi chiar a cerut se oprească această activitate.

Invitații filmau și râdeau în timp ce trăgeau cu armele, iar nimic nu putea -i oprească.

Scandal la o altă nuntă din țară

Un urmă cu o lună s-au tras focuri de armă pe o stradă din oraşul Bocşa din Caraș Severin. Poliţiştii au încercat să tragă pe dreapta un Ferrari aflat în coloană la o nuntă. Șoferul s-a prefăcut că încetinește, dar când a ajuns în dreptul polițistului l-a călcat. Colegii bărbatului au încercat să-l oprească trăgând în aer trei focuri de armă. Şoferul maşinii a fost, în cele din urmă, oprit la câteva sute de metri distanţă de un alt echipaj.

Avocatul şoferului a declarat că acesta nu voia să fugă, dar a dorit să ajungă la nunta la care era invitat.

”Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Șoferul autoturismului furase bunuri din Austria și era căutat de poliție

”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.