Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Cum arată NORA premierului Viorica Dăncilă și cu ce se ocupă. TOTUL A IEȘIT LA IVEALĂ – FOTO
DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Cum arată NORA premierului Viorica Dăncilă și cu ce se ocupă. TOTUL A IEȘIT LA IVEALĂ – FOTO

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE! Cum arată NORA premierului Viorica Dăncilă și cu ce se ocupă. TOTUL A IEȘIT LA IVEALĂ – FOTO

Imagini explozive au ieșit la iveală cu nora premierului Viorica Dăncilă, despre care aproape nimeni nu știa nimic până acum.

Paparazzii Cacan.ro au descoperit că nora primului-ministru este o bugetară care locuiește alături de soțul ei, fiul Vioricăi Dăncilă într-un bloc obișnuit din cartierul Militari.

Elena se căsătorea cu Victor Dăncilă în urmă cu trei ani. 

„Am trăit cea mai frumoasă zi din viața mea! Fiul meu, Victor, și-a unit destinul alături de Elena, înconjurați de nași, familie și prieteni. Îmi doresc ca zilele lor să fie și de acum înainte la fel de minunate și unice cum a fost această zi. Să fie sănătoși, veseli și fericiți, iar armonia și dragostea să le călăuzească pașii”, nota viitoarea doamnă premier, la momentul căsătoriei fiului său, potrivit Cancan.ro.

Deși este nora premierului României, Elena Dăncilă nu epatează cu nimic. Tânăra ocupă funcția de consilier juridic în cadrul Primăriei Sectorului 5.

Cu toate acestea, potrivit declarației de avere, în ianuarie 2017, Elena Dăncilă avea, împreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu, nora premierului a mai adăugat în declarație un alt apartament, plus 100.000 lei şi 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut şi un Volkswagen Passat. 

Elena Dăncilă a mai specificat în declarația de avere că a obținut venituri de 8.400 lei pentru primele cinci luni la Primăria Sectorului 5.

Sursa foto: Cancan

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: