Evenimentul Zilei > Actualitate > Imaginile care te lasă FĂRĂ CUVINTE și îți arată viața așa cum este: Simplă și plină de culoare!
Imaginile care te lasă FĂRĂ CUVINTE și îți arată viața așa cum este: Simplă și plină de culoare!

Imaginile care te lasă FĂRĂ CUVINTE și îți arată viața așa cum este: Simplă și plină de culoare!

Nu o dată am auzit că o fotografie poate să valoreze cât o mie de cuvinte. Unele imagini însă pot merge mai departe de atât și ne pot tăia respirația.

Lumea așa cum este ea, văzută prin obiectivul unor oameni iscusiți, a fost expusă într-o colecție de imagini incredibile care te lasă pur și simplu fără cuvinte.

Ediția online a National Geographic a făcut o selecție cu cele mai frumoase fotografii trimise de utiliztori, în cadrul unui concurs inedit. Artistul cu cea mai votată poză a zilei, va fi postată pe blogul oficial al companiei și va putea să-și posteze și alte opere pe platforma online timp de un an.

National Geographic organizează și un concurs pentru cele mai frumoase fotografii de călătorie din 2017, unde pot fi postate imagini până la sfârșitul lunii iunie. Câștigătorul concursului va vaea parte de o călătorie de neuitat în Insulele Galapagos.

Puteți vedea toate fotografiile și vota pe cea care vă place cel mai mult aici

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: