Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini DE SENZAŢIE cu fratele liderului nord-coreean. Kim Jong-chol, PREZENT la concertul lui ERIC CLAPTON
Imagini DE SENZAŢIE cu fratele liderului nord-coreean. Kim Jong-chol, PREZENT la concertul lui ERIC CLAPTON

Imagini DE SENZAŢIE cu fratele liderului nord-coreean. Kim Jong-chol, PREZENT la concertul lui ERIC CLAPTON

Fratele mai mare al liderului nord-coreean Kim Jong-un a fost surprins de fotografi pentru prima dată în ultimii patru ani. Aceasta este şi prima apariţie publică a lui Kim Jong-chol de când fratele său a preluat puterea.

Dacă liderul nord-coreean e precupat mai mult cu execuţiile din propria ţară, fratele său mai mare, Kim Jong-chol e pus pe distracţii. Mare fan Eric Clapton, Kim Jong-chol nu a ratat cocnertul acestui din Londra, de la Royal Arena Hall, informează Mediafax, citând Daily Mail.

Kim Jong-chol a fost îndepărtat de la putere chiar de  către tatăl său, Kim Jong-Il, acesta considerând că este mult prea “feminin”. Kim Jong-chol este total diferit de fratele său care conduce Coreea de Nord. Acesta iubeşte muzica, în special rock-ul, îi place să călătorească, îi plac cadourile de la designer şi iubeşte să călătorească. Kim Jong-chol este unul din cei trei fii ai lui Kim Jong-Il, actualul lider al Coreei de Nord fiind cel mai tânăr dintre aceştia.