Cristina Becali, fiica finanțatorul echipe de fotbal FCSB, s-a îndrăgostit.  Aceasta are o relație cu un tânăr care nu vine din aceeași clasă socială cu mezina familiei Becali, acest lucru nu o interesează.

Paparazzi au fost pe urmele fiicei lui Becali, iar ceea ce au surprins este de-a druptul uluitor. Fiica lui Becali și iubitul ei nu se abțin de la gesturi tandre făcute în public, dar nici nu șochează, scriu cei de la SpyNews.

Cristina Becali, fiica cea mică a omului de afaceri din Pipera, a fost surprinsă de SpyNews în tandrețuri cu un tânăr. Mezina familiei tocmai ieşea dintr-un restaurant, cu un fresh de portocoale în mână. Îmbrăcată lejer, cu un hanorac și o pereche de colanți, fata s-a întâlnit cu iubitul ei!

Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți

Cei doi tineri au intrat în restaurant unde au poposit ceva timp în așteptarea unei comenzi de mâncare. Au râs, au vorbit și s-au sorbit din priviri, semn că fiica latifundiarului din Pipera și-a găsit alesul inimii.

După ce au terminat de mâncat și s-au delectat cu o băutură răcoritoare, tinerii au decis să schimbe locația, așa că fiecare s-a îmbarcat în mașina proprie, Cristina în bolidul de lux, iar iubitul ei, în autoturismul său și au plecat către noua destinație.

După câteva minute de mers cu mașina, cei doi au oprit într-o parcare, din zona de nord a Capitalei și după câteva gesturi tandre, au pornit spre un parc din apropiere, unde au avut parte de o plimbare romantică. Au mai stat un timp după ce au luat masa, timp în care s-au ținut îmbrățișați și s-au sărutat.

Îmbrăcați lejer, fără să iasă în evidență, sub protecția ochelarilor de soare, cu o sticlă de apă la purtător, tinerii îndrăgostiți s-au plimbat, au discutat, s-au îmbrățișat, apoi au făcut cale întoarsă spre locul unde și-au lăsat mașinile.