După Duduieni, a venit rândul Cămătarilor să fie în prim-plan! Legea, batjocorită...

După Duduieni, a venit rândul Cămătarilor să fie în prim-plan! Legea, batjocorită...

Fiica lui Sile Cămătaru şi-au botezat băiatul, pe Manu Jr. La eveniment nimeni nu a purtat mască.

Au fost invitate peste 200 de persoane, iar în spaţiul închis - după cum veţi vedea şi în imaginile video - nimeni nu purta mască; iar de distanţare socială nici vorbă.

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 10.000 de lei

Poliţia Capitalei informează că în cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 1,00, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că se tulbură liniştea publică prin muzică şi gălăgie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere:

Ne puteți urmări și pe Google News

Au fost identificate şi legitimate aproximativ 170 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Petrecerea a fost oprită, toate persoanele identificate fiind sancţionate contravenţional, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Nicoleta este fiica lui Sile Cămătaru. Ea şi Manu Bombardieru s-au căsătorit în anul 2016, însă sunt împreună de mai mult timp. Cei doi au împreună doi copii, Giulia şi Manu Jr., mezinul familiei. Bombardieru mai are și o fiică dintr-un alt mariaj.

Mai multe despre marele eveniment din viaţa familiei Sile Cămătaru puteţi citi şi aici: Petrecere faraonică lângă București. Clanurile de interlopi au ignorat toate regulile

Sile Cămătaru, condamnat la închisoare

Pe data de 7 februarie, Sile Cămătaru, unul dintre cei mai temuți interlopi din România, a fost condamnat la 6 de închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism.

Sile Cămătaru a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare, potrivit unei decizii a instanţei.

Acesta era urmărit penal pentru mai multe infracţiuni, printre care şi cămătărie, dar şi proxenetism. Decizia a fost dată de Curtea de Apel București.

Instanța a revocat, joi seara, eliberarea condiționată a lui Sile Cămătaru și a dispus ca acesta să execute și un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare din pedeapsa de 13 ani închisoare dintr-o condamnare mai veche dată de Înalta Curte.