Imaginea care cutremură showbiz-ul. Brigitte și Florin, prinși în „flagrant”. E clar

Imaginea care cutremură showbiz-ul. Brigitte și Florin, prinși în „flagrant”. E clar

Vestea că Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit a căzut ca un trăsnet peste showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, cei doi au fost surprinși recent într-o ipostază care ridică multe semne de întrebare.

Brigitte și Florin Pastramă lăsau impresia că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, după un an de mariaj, aceștia au decis să își spună adio.

Având în vedere legătura puternică pe care păreau că o au, vestea că au decis să pună capăt relației lor a fost un adevărat șoc pentru apropiații și familia cuplului. Astfel, nu puține au fost speculațiile cu privire la motivul care a stat la baza rupturii dintre celebrul cuplu.

Motivul care a dus la despărțire 

Ne puteți urmări și pe Google News

Se pare că totul a început când Brigitte a depus o plângere, la poliție, pe numele cumnatului ei, Relu Pastramă și a iubitei acestuia. Florin Pastramă a fost foarte deranjat de faptul că soția lui l-a denunțat pe fratele său și de aici a început o ceartă monstruoasă, în urma căreia bruneta a decis să pună punct relației.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars! „Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a mai spus Brigitte, potrivit Spynews.

Cu toate acestea, niște imagini surprinse de jurnaliștii de la Cancan demonstrează că Brigitte și Florin Pastramă sunt gata să îngroape securea războiului.

În urmă cu aproximativ o săptămână, focoasa brunetă anunța că are nevoie de o pauză între ea și Florin Pastramă. După numai câteva zile, cei doi pare că au revenit la sentimente mai bune și a decis să îngroape securea războiului. Brigitte a căzut la pace cu soțul ei și s-a împăcat și cu fratele lui Florin, Relu Pastramă.

Brigitte și Florin au căzut la pace

Zilele trecute, jurnaliștii de la Cancan au surprins-o pe Brigitte în parcarea Mall-ului Băneasa, dar nu oricum, ci însoțită chiar de soțul ei, Florin Pastramă. În imagini se poate observa cum Florin a adoptat o atitudine mult mai blândă, semn că este extrem de recunoscător pentru șansa primită. Ba mai mult, acesta o ținea extrem de aproape de el pe Brigitte și chiar a ajutat-o și cu geanta.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi și dacă decizia pe care a luat-o Brigitte este una bună.