Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său

Ilinca Vandici, la psiholog după divorț. Cum gestionează acum relația cu fiul său Ilinca Vandici. Sursa foto: Youtube

Ilinca Vandici recunoaște că a mers la terapeut după divorțul de Andrei Neacșu, anunțat în vara anului 2023. Prezentatoarea TV afirmă că ședințele cu psihologul au fost de mare ajutor în procesul de autoînțelegere și în eforturile de a îmbunătăți relația cu fiul său.

Acum, Ilinca se simte pregătită să cunoască pe cineva nou, dar este convinsă că toate se întâmplă la momentul potrivit. Ea subliniază că, înainte de orice, sufletul trebuie să fie complet vindecat după o despărțire.

Ilinca Vandici nu se grăbește să intre într-o altă relație amoroasă

„Eu cred că toate lucrurile se întâmplă în timpul lor și există timp divin pentru toate! De asemenea, cred că este foarte important să ne vindecăm sufletul după orice fel de despărțire care vine în viața noastră, fie că vorbim despre prieteni, colegi, loc de muncă, iubit, soț, nu contează!

Cred că este important să ajungi la iubirea de sine, pentru că, în secunda în care se întâmpla asta, ai capacitatea să și primești, dar și să oferi iubire sănătoasă din toate punctele de vedere”, a declarat prezentatoarea de la Kanal D.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ilinca Vandici a mai mărturisit că nu se grăbește nicăieri atunci când vine vorba de a întâlni pe cineva și a precizat că oricum ar fi se bucură de prezent și de lucrurile pline de fericire pe care are parte să le petreacă.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. Sursa foto: Instagram

Totodată, aceasta a spus că nu există seară în care să nu se roage și să fie recunoscătoare pentru tot ce are în această viață.

Prezentatoarea TV și-a schimbat complet relația cu fiul său

Ilinca Vandici a mai dezvăluit că după mersul la terapeut relația sa cu Zian, fiul ei, s-a schimbat complet, mai ales la nivel de energie și de comunicare.

„S-a schimbat capacitatea de a ne înțelege emoțiile unul altuia. Cred că, de fapt, despre asta este vorba!

Eu încerc să mă joc cu el foarte mult vis-a-vis de emoții, pentru că vreau să le cunoască, vreau să știe cum să și le controleze, ce înseamnă fiecare. I-am explicat că și eu sunt furioasă de multe ori, e în regulă. Iau o pernă, dau cu pumnii în pernă, mă descarc. La revedere, am lăsat asta acolo! Nu vin cu furia pe care am acumulat-o sau cu stările negative”, a mai precizat Ilinca Vandici pentru Cancan.

ilinca vandici.v1

Ilinca Vandici. Sursa foto: Youtube

Prezentatoarea TV e de părere că în România, mersul la psiholog ar trebui să fie ca o igienă, având în vedere lucrurile pe care ajungem să le înțelegem dacă primim ajutor specializat.