Evenimentul Zilei > Politica > Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, nu știe cine plătește tratamentul în Turcia a premierului român
Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, nu știe cine plătește tratamentul în Turcia a premierului român

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, nu știe cine plătește tratamentul în Turcia a premierului român

Senatorul PSD Ilie Sârbu a declarat luni că premierul Victor Ponta se va întoarce în ţară după recuperare, el neavând voie, timp de trei săptămâni, să pună jos piciorul operat.

Întrebat de jurnalişti de ce premierul nu poate veni în ţară, Ilie Sârbu a spus: "Deocamdată nu poate călca pe piciorul respectiv trei săptămâni".

El a afirmat că Victor Ponta se va întoarce în ţară după recuperare, iar aceasta ''poată să dureze o săptămână, două sau trei".

Referitor la cheltuielile de spitalizare, Ilie Sârbu a precizat că nu ştie cine le plăteşte. "Nu, n-am (discutat – n.r.) şi nici nu am auzit să fie vreo clinică unde se recuperează sportivi. (…) Sunt două mari spitale, la unul dintre ele a fost", a afirmat Sârbu, citat de Agerpres.

Sârbu a mai arătat că relaţia premierului Victor Ponta cu preşedintele Klaus Iohannis este una "normală, instituţională, numai aşa poate fi".