Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei

Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei Ilie şi Ioana Năstase. Sursa foto: Facebook

Ilie Năstase este celebru pentru că a devenit primul număr 1 mondial, dar și pentru viața sa amoroasă, care nu de puține ori l-a provocat în multe sensuri. Prin patul acestuia ar fi trecut nu mai puțin de 2500 de femei, doar că puține au rămas și în memoria lui. Cert este că prima femeie care l-a dus pe Nasty la altar a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia.

Căsătoria lor a fost și extrem de scurtă, practic a durat 10 zile. Culmea este că și în acest context, Dominique i-a dăruit lui Nasty primul moștenitor, Nathalie. După acest mariaj, Ilie Năastase s-a căsătorit cu Alexandra King, o celebritate din America.

Viața amoroasă i-a dat bătăi de cap campionului

Cei doi au înfiat doi copii care au rămas la mama, iar acesta a fost cel mai lung mariaj al campionului de 18 ani. În 2006, Ilie Năstase se căsătorește din nou, de această data cu Amalia Teodorescu. Diferența de vârstă dintre cei doi era de 29 de ani. Dar acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment.

Au făcut doi copii, dar după șase ani de mariaj au decis să divorțeze. De altfel, este una dintre puținele căsnicii în care Ilie Năstase a rămas în relații bune cu fosta soție. În 2013, Ilie Năstase se căsătorește din nou, de această data cu Brigitte Sfăt. La acel moment relația dintre ei nu a fost văzută cu ochi buni de către apropiații lui Ilie Năstase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Căsnicii presărate cu scandaluri

De altfel, aceasta a fost căsnicia presărată cu cele mai multe scandaluri publice. Cei doi și-au adresat cuvinte dure, fără să le pese că sunt în public, în mai multe rânduri. În cele din urmă au decis să divorțeze, iar acest lucru l-ar fi costat destul de scump pe fostul tenismen. În acest moment, Ilie Năstase este din nou căsătorit, cu Ioana Năstase.

Nici cu ea lucrurile nu au fost line. Mai exact acum doi ani de zile femeia a chemat politia pentru că fostul tenismen ar fi agresat-o. În cele din urmă cei doi s-au reconciliat, iar acum sunt în al patrulea an de căsnicie.