Evenimentul Zilei > Monden > Ilie Năstase, „unul dintre eroii copilăriei” pentru un star de cinema de la Hollywood | VIDEO
Ilie Năstase, „unul dintre eroii copilăriei” pentru un star de cinema de la Hollywood | VIDEO

Ilie Năstase, „unul dintre eroii copilăriei” pentru un star de cinema de la Hollywood | VIDEO

Celebrul actor american Jamie Foxx a mărturisit că fostul tenismen Ilie Năstase se numărăr printre eroii copilăriei sale, în cadrul emisiunii The Graham Norton Show.

Jamie Foxx a relatat cât de important a fost tenisul pentru relația pe care a avut-o cu tatăl său. „Pentru mine, ca un copil de culoare în Texas, printre eroii copilăriei mele erau Vitas Gerulaitis, Ilie Năstase, Yannick Noah, Ivan Lendl”, a povestit Jamie Foxx în emisiunea de la BBC.

Actorul era invitat în emisiune ca să vorbească despre prestația sa în pelicula „Just Mercy”, unde interpretează rolul unei persoane condamnate la moarte pe nedrept.

Jamie Foxx este actor american și cântăreț. A fost premiat cu Oscar, BAFTA și Globul de Aur pentru rolul interpretat în biografia lui Ray Charles, ”Ray”, din 2004. Este cunoscut și pentru rolul secundar din ”Colateral” (2004), care i-a adus o altă nominalizare la premiile Academiei Americane, în 2005, ca și pentru interpretarea din ”Django dezlănțuit/ Django Unchained” (2012). Pe numele real Eric Marlon Bishop, Foxx s-a născut în Texas și a debutat pe scenă în calitate de comic. A obținut un trofeu Grammy în 2010 pentru colaborarea cu T-Pain interpretând ”Blame It”, considerată cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau grup.