Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie Năstase nu este de acord cu atitudinea Simonei Halep: „De ce nu joacă în Fed Cup? Eu m-aş fi dus să evoluez pentru ţara mea”
Ilie Năstase nu este de acord cu atitudinea Simonei Halep: „De ce nu joacă în Fed Cup? Eu m-aş fi dus să evoluez pentru ţara mea”

Ilie Năstase nu este de acord cu atitudinea Simonei Halep: „De ce nu joacă în Fed Cup? Eu m-aş fi dus să evoluez pentru ţara mea”

Fostul mare tensimen Ilie Năstase a criticat decizia Simonei Halep de a absenta la partida de Fed Cup a României cu Canada.

Năstase (68 de ani) care a evoluat pentru România trei finale de Cupa Davis, a declarat că el ar fi ales să îşi reprezinte ţara dacă ar fi fost jucător în activitate.

„N-aş vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. Întrebaţi-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să spun mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart şi nu joacă la Fed Cup. Eu m-aş fi dus să evoluez pentru Cupa Davis, pentru ţara mea, ea merge la Stuttgart…”, a precizat Nastase pentru Ziarulring.ro.

„Este foarte greu să merg să joc în Canada, sunt obosită, am obligaţii la Stuttgart… Dacă era în Europa mă duceam cu mare drag. Eu zic că avem prima şansă, Irina este în formă bună şi la dublu avem echipă bună. Îmi pare rău că nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo”, a declarat constănțeanca în vârstă de 23 de ani.

Așadar, Simona Halep, locul 3 WTA, și Monica Niculescu, 70 WTA, nu vor face parte din lotul de Fed Cup al României pentru întâlnirea cu reprezentativa Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondială, pe 18 şi 19 aprilie.