Evenimentul Zilei > Actualitate > Ilie Năstase: „După turneu, să facem un parastas. O să le spun celor de la Federație să-mi retragă toate titlurile”
Ilie Năstase: „După turneu, să facem un  parastas. O să le spun celor de la Federație să-mi retragă toate titlurile”

Ilie Năstase: „După turneu, să facem un parastas. O să le spun celor de la Federație să-mi retragă toate titlurile”

Ilie Năstase este foarte dezamăgit pentru că turneul care-i poartă numele lui și fostului său partener de dublu, Ion Țiriac, va înceta să existe.

Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy se află la ultima ediție, din cauza condițiilor precare existente la Arenele BNR. Ilie Năstase este foarte dezamăgit pentru că cea mai importantă competiție de tenis va muri și a declarat că va face un parastas după finala de duminică.

„La ediția din acest an nu o să mai particip. M-am scârbit… Am zis și înainte că acolo m-am născut. Acolo alergam ca să fiu băiat de mingi. Pentru mine tenisul e terminat în acest moment. Nu mă mai interesează tenisul românesc deloc. Chiar o să le spun celor de la Federaţie să-mi retragă toate titlurile, ca să nu mai apară România acolo și asta e. Am vorbit cu prietenii ca după turneu să facem și un parastas", a spus Năstase la Digi Sport.