Fără îndoială, marea ruptură a acestui an, din showbizul românesc a fost cea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Părea un cuplu căruia îi merge foarte bine, indestructibil și foarte „sudat”. Însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Cu excepția planului profesional, pentru că vedeta de la Antena 1 a decis să colaboreze în continuare cu fosta parteneră și să se ocupe de cariera ei muzicală.

O informație-bombă arată o problemă ce ar fi apărut în perioada în care Răzvan Simion și Lidia Buble se iubeau pasional. Anul trecut, artista ar fi avut o relație cu Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, conform celor de la cancan.ro. El a devenit cunoscut datorită participării la emisiunea „Exatlon”, difuzată de Kanal D. Costin a divorțat în urmă cu trei ani și are o relație foarte apropiată de Lidia Buble. Cea care, în vară, a lansat melodia „Cu ochii ăia verzi”, ce i-ar fi dedicată bărbatului.

Anunțul care a șocat

Conform unor imagini publicate de sursa citată, Lidia Buble și Costin Gheorghe aveau o relație foarte apropiată și se întâlneau pe ascuns. Veste despărțirii de Răzvan Simion a fost o adevărată bombă în lumea mondenă românească. Co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost cel care a anunțat despărțirea.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.
Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine”, scria Răzvan Simion.