Evenimentul Zilei > Actualitate > Julio IGLESIAS face RECURS în PROCESUL de PATERNITATE
Julio IGLESIAS face RECURS în PROCESUL de PATERNITATE

Julio IGLESIAS face RECURS în PROCESUL de PATERNITATE

Avocaţii starului spaniol Julio Iglesias au făcut recurs împotriva admiterii unor probe în cererea de stabilire a paternităţii depuse de Javier Santos. Avocații chestionează modul obţinerii aceste dovezi şi redeschiderea unui proces care, în opinia lor, a fost deja judecat.

Recursul lui Julio Iglesias se bazează pe argumente ce vizează interzicerea redeschiderii unui nou proces şi presupusa ilegalitate prin care au fost obţinute probele de ADN ale lui Julio Iglesias, colectate de un detectiv privat din gunoiul aruncat de cântăreţ la reşedinţa sa din Miami.

Un tribunal din Valencia a acceptat la 11 septembrie 2017 să examineze o cerere de stabilire a paternităţii care îl vizează pe Julio Iglesias, depusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care afirmă că deţine probe de ADN.

Javier Sanchez Santos, care locuiește în Valencia, susţine că este fiul cântăreţului spaniol şi al balerinei portugheze Maria Edite, transmite Agerpres.

Santos pretindea că deţine probe ADN ce dovedesc, cu o rată de probabilitate de 99%, că renumitul interpret spaniol este tatăl lui biologic. Potrivit avocatului reclamantului, specializat în cazuri de recunoaştere a paternităţii, dovezile clientului sunt „resturi abandonate, batiste şi mucuri de ţigarete”, adunate de un detectiv privat din Miami, oraşul american în care locuieşte Julio Iglesias.