Cabral a demonstrat recent, la un chef alături de prieteni, într-un celebru club-restaurant din ”Floreasca”, că știe cum să abordeze o domnișoară. O brunețică i-a făcut cu ochiul, el a îmbrățișat-o și i-a șoptit ceva.

”Ce spun românii”, reality show-ul pe care Cabral îl prezintă la Pro TV s-ar putea transforma, ușor, în ”Ce spune Andreea?” Asta pentru că iubitul ei soț tocmai ce s-a apropiat periculos de o brunetă frumușică, mai mult, tânăra i-a cântat în strună celebrului prezentator. E doar o glumă! Totul s-a întâmplat într-un club din Capitală, unde Cabral, alături de câțiva prieteni, între care și ”misterioasa” brunetă, s-a distrat de minune, scrie Cancan.

Cabral a fost pe ”vorbe” la început. Ba cu unul, ba cu altul, ba cu bruneta din cercul lui de prieteni. Vedeta de televiziune s-a încins, însă, într-un dialog vesel cu tânăra care, e drept, îi zâmbea larg. Fata chiar l-a luat de umăr, și-a apropiat buzele de urechea lui și i-a șoptit mai multe. În timp ce Cabral dădea, energic, din cap. Și asta a fost. În dreptul barului, pentru că…

Lui Cabral i-a venit, brusc, cheful să danseze. Și nu a trecut mult până când s-a dezlănțuit pe ring. Și a făcut-o chiar bine, în fața unui prieten care l-a ”studiat”, ușor invidios. Cu o șapcă trasă pe ochi, prezentatorul a trecut la nivelul al doilea: s-a lipit de brunetă, pe care a ”dansat-o” bine de tot! Apoi a eliberat ringul, pentru a-și trage, puțintel, sufletul.