Evenimentul Zilei > Monden > Idilă secretă din televiziune?! Prezentatorul Pro TV și apropierile indecente din club
Idilă secretă din televiziune?! Prezentatorul Pro TV și apropierile indecente din club

Idilă secretă din televiziune?! Prezentatorul Pro TV și apropierile indecente din club

Este vorba despre Cabral, cunoscutul prezentator de la Pro TV. A fost surprins de paparazzi într-un club în timp ce „discuta” cu o brunetă.

Cabral a demonstrat recent, la un chef alături de prieteni, într-un celebru club-restaurant din ”Floreasca”, că știe cum să abordeze o domnișoară. O brunețică i-a făcut cu ochiul, el a îmbrățișat-o și i-a șoptit ceva.

”Ce spun românii”, reality show-ul pe care Cabral îl prezintă la Pro TV s-ar putea transforma, ușor, în ”Ce spune Andreea?” Asta pentru că iubitul ei soț tocmai ce s-a apropiat periculos de o brunetă frumușică, mai mult, tânăra i-a cântat în strună celebrului prezentator. E doar o glumă! Totul s-a întâmplat într-un club din Capitală, unde Cabral, alături de câțiva prieteni, între care și ”misterioasa” brunetă, s-a distrat de minune, scrie Cancan.

Cabral a fost pe ”vorbe” la început. Ba cu unul, ba cu altul, ba cu bruneta din cercul lui de prieteni. Vedeta de televiziune s-a încins, însă, într-un dialog vesel cu tânăra care, e drept, îi zâmbea larg. Fata chiar l-a luat de umăr, și-a apropiat buzele de urechea lui și i-a șoptit mai multe. În timp ce Cabral dădea, energic, din cap. Și asta a fost. În dreptul barului, pentru că…

Lui Cabral i-a venit, brusc, cheful să danseze. Și nu a trecut mult până când s-a dezlănțuit pe ring. Și a făcut-o chiar bine, în fața unui prieten care l-a ”studiat”, ușor invidios. Cu o șapcă trasă pe ochi, prezentatorul a trecut la nivelul al doilea: s-a lipit de brunetă, pe care a ”dansat-o” bine de tot! Apoi a eliberat ringul, pentru a-și trage, puțintel, sufletul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: